Accommodatie


Standaard Bungalows

Bij Crystal Dive bieden wij u onze Standaard bungalows met ventilator in Thaise stijl. Deze bungalows zijn uit hout of beton, met een balkon, een eigen douche en toilet.

Deze bungalows komen met tweepersoonsbed, twee enkele of drie enkele bedden en zijn de perfecte keuze voor de budgetreiziger.

Pakket/Budget Opties:

  • 400 Baht/Nacht voor de duur van een cursus bij ons
  • 500 Baht/Nacht terwijl u bij ons Scuba Review, Discover Scuba Diving of fundives doet
  • 600 Baht/Nacht voor Niet-Duikers of dagen zonder duikactiviteiten

Accommodatie Opties

Bij Crystal Dive hebben we een aanbod voor elk budget. Van eenvoudige Thaise bungalows tot huwelijkssuites in ons partner resort Koh Tao Regal – wij kunnen het regelen!

Alle accommodatie opties bieden 24 uur per dag elektriciteit en gratis draadloos internet aan in het hele resort.
A/C-Hotelkamers

Voor degenen die de rust en het comfort van een kamer met airconditioning willen na een dag duiken, bieden wij nu onze nieuwste kamers aan in ons exclusief partner resort “Koh Tao Regal”. Op slechts 200m wandelen, langs het strand, van ons duikcentrum. Alle kamers beschikken over A/C, warme douche en kabel-TV.

Hier heb je de keuze tussen een tweepersoonsbed, 2 enkele of 3 enkele bedden.
De prijzen zijn als volgt:

  • 800 Baht/Nacht voor de duur van een cursus bij ons
  • 1.500 Baht/Nacht terwijl je Scuba Review, Discover Scuba Diving of fundives doet

Prijzen zijn per kamer, niet per persoon.

VIP-Kamers & Familie-Bungalows

Een andere optie die we aanbieden bij Crystal Dive zijn onze VIP-Kamers en Familie-Bungalows. Deze bieden extra Air-Conditioning, douche met warm water en een koelkast.

Hier heb je de keuze tussen twee of drie enkele bedden, maar ook een tweepersoonsbed en 2 enkele bedden voor families of groepen. De voorwaarden zijn als volgt:

  • 1.500 Baht/Nacht.

Prijzen zijn per bungalow, niet per persoon.


Wanneer je je duikactiviteiten bij ons reserveert, kan je simpelweg de gewenste kamerkeuze toevoegen bij de reservatie. Als je meerdere cursussen reserveert, kan je de extra nachten toevoegen bij de checkout van de reservatie.

Als je met anderen reist en verblijft in dezelfde kamer, hoeft slecht één persoon de kamer te reserveren bij reservatie van zijn/haar cursus.

Heb je vragen, stuur ons dan eenemail .

Accommodatie was last modified: December 2nd, 2018 by test french