Duikcursussen


Het hoofddoel …

Boek je PADI Duikcursussen bij ons en je krijgt een duikervaring die zijn geld waard is. We trainen je niet enkel volgens de hoogste standaarden, maar we zorgen er ook voor dat het een persoonlijke opleiding is die voldoet aan al jouw noden en verwachtingen van een PADI 5 Sterren Centrum.

Of u nu meer tijd nodig heeft om de vaardigheden onder knie te krijgen of de kennis te ontwikkelen, of een lichamelijke handicap heeft, of u bent gehaast en wenst een korter schema; we kunnen alles voor je regelen als je geïnteresseerd bent in duiken. Ons hoofddoel is om duikers op te leiden die vertrouwen hebben in hun kunnen en zich comfortabel voelen in het water, zodat ze in de toekomst meer zullen willen duiken.


Crystal Dive … 100% PADI

Hier bij Crystal zijn we trots dat we als één van de weinige duikcentra in de wereld zijn bekroond met de prestigiueze en hoogst mogelijke rating in de duikindustrie: PADI Career Development Center.

Onze trots weerspeigelt zich in verscheidene onderscheidingen op het gebied van opleiding, normen, bijdragen tot het milieu en veiligheid.

Alt Text

Crystal Dive wijdt zich niet enkel aan het introduceren van beginners aan de wondere onderwaterwereld. We doen ook Cursussen voor Gevorderden, Specialiteiten, Eco Duiken & Cursussen alsook het hele gamma van PADI Professionele Cursussen, voor zij die een nieuwe carrière willen beginnen in de duikindustrie.

Als een PADI Career Development Center, en met één van Azie’s meest ervaren PADI Course Directors Matt Bolton, die alle zaken overschouwt, is Crystal Dive de perfecte plaats om u nieuwe “Diving Lifestyle” te beginnen.


Accommodatie

We kunnen u kamers aanbieden met korting voor de duur van uw cursussen. Als je langer wil blijven of speciale verzoeken heeft, stuur ons dan een email of gebruik onze contactpagina.

Kamers met airconditioning & VIP-Kamers kan je ook reserveren.

Duikcursussen was last modified: December 2nd, 2018 by test french