Eco duiken

Eco duikopleidingen omvatten intensieve programma’s zoals Marine Resource Management, Project Aware specialty cursussen en “Reef Check” Ecodiver. De training stelt individuen en groepen in staat om een ​​geïnformeerde houding aan te nemen en een actieve rol te spelen in het behoud van het rif.

Beschermingsprogramma’s omvatten onderzoek naar en de ontwikkeling van rif restauratietechnieken, waaronder Biorock ™, koraal kwekerijen, kunstmatige riffen, maandelijkse strand- en duikplaats schoonmaak & regelmatige rif toezicht door middel van ons Reef Check Ecological Monitoring Programma (EMP).Voor meer informatie over de maritieme projecten en cursussen die ze uitvoeren bij Eco Koh Tao, klik op de link hiernaast, bezoek hun website en ontdek meer informatie.


Crystal Dive steunt de inspanningen voor het behoud van de oceanen volledig.

Eco Koh Tao werkt samen met Crystal Dive door ecologische duikcursussen te geven en door bij te dragen tot het behoud van de riffen en omgeving waarvan we allen zoveel genieten.

Door het nemen van een nieuwe aanpak voor het behoud en beheer van de visbestanden, loopt Eco Koh Tao voorop in de milieu-educatie en bewustwording.


EKT heeft een breed gamma van ecologische duikcursussen voor beginners tot professionelen. Ze bieden ook stages aan van 1 week tot 6 maanden, die iedereen met een basisinteresse in de onderwaterwereld helpen bijdragen aan herstel van het koraal, schelpkwekerijen en andere opwindende projecten.

EKT helpt ook studenten die gegevens verzamelen voor hun thesis aan de universiteit en hun naam is meermaals vermeld in wetenschappelijke tijdschriften.


Klik Hier en GA ECO !

Eco duiken was last modified: December 2nd, 2018 by SimonD