Emergency First Responder (Eerste Hulp Bij Ongevallen)


Primary Care (Eerste Zorg) – Deze cursus leert je de stappen en technieken om met levensbedreigende situaties om te gaan. Je zal 8 vaardigheden oefenen om patienten te helpen die niet ademen, geen hartslag hebben, een mogelijk ruggengraatletsel hebben, in shock zijn of ernstig bloeden. Je zal leren hoe je reanimatie doet en de patient constant controleert, zodat je hen de best mogelijk kans op overleven geeft terwijl je wacht tot de medische diensten arriveren.

Secondary Care (Eerste Hulp) – Vele medische situaties zijn niet levensbedreigend en soms zijn de medische diensten vertraagd of niet beschikbaar. Deze cursus leert je hoe je eerste hulp kan bieden die de pijn verlicht en het risico op verdere schade vermindert. Je leert hoe je verschillende letsels en ziektes kan beoordelen en je zal oefenen hoe je verbanden aanbrengt of ledematen spalkt.


Emergency First Responder opleiding is gericht op het vertrouwen op te bouwen bij nieuwe zorgverleners zodat ze klaar zijn om in te grijpen wanneer een medisch noodgeval zicht voordoet.

Participanten leren eenvoudig te volgen stappen voor noodgevallen en oefenen de vaardigheden in een stressvrije leeromgeving.

De cursus wordt ondersteund door een zelfstudie handboek, video’s en snelle referentiekaarten om de kennisopname te verbeteren en meteen te beginnen leren.Programma:
De volledige Emergency First Responder Opleiding kan in een halve dag gedaan worden. Je doet zelfstudie met Handboek & Video en overloopt de theorie nadien met je Instructeur. En dan oefen je de vaardigheden om anderen in nood te helpen, aan de hand van een aantal levensechte scenario’s.

Start van de Cursus:
9:00 AM en 13:00 PM – deze opties beschikbaar bij Checkout

Cursusprijs: 4.000 Baht (10 % korting beschikbaar bij checkout wanneer je meerdere cursussen reserveert)

Emergency First Responder (Eerste Hulp Bij Ongevallen) was last modified: December 2nd, 2018 by SimonD