FAQ – Veelgestelde vragen


Word ik opgepikt? Tot bij ons geraken

Je zal aankomen op 1 van de 3 pieren op Koh Tao en ze zijn alledrie op wandelafstand van ons. Voor alle ferries die tijdens de dag aankomen, zal je op de pier medewerkers van ons zien met Crystal Dive t-shirts. Volg hen tot aan onze receptie. We bieden ook taxi-service aan als u veel bagage bij heeft, maar wandelen is eigenlijk de snelste optie.

Als je met één van de nachtsferries komt van Chumphon of Suratthani, zal je aankomen vooraleer er iemand wakker is op het eiland (rond 5:00u). Wandel dan gewoon van de pier en ga naar links, ongeveer 50m voorbij “Safety Stop Pub”, daar vind je ons. Ons kantoor gaat open om 6:30u voor check-in.


Kan ik betalen met kredietkaart of andere valuta …?

Ja. Je kan contant of met kredietkaart betalen. Voor betalingen met kredietkaart is er een toeslag van 3-5%.

Voor zij die reizen met travellers cheques of buitenlandse valuta… alle banken zijn op wandelafstand en daar kan je geld of cheques omwisselen naar Thaise Baht.

Voor de meeste mensen zal het echter goedkoper & gemakkelijker zijn om contant te betalen.

FAQ…
Er zijn altijd een aantal vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. Dan zijn er degenen die meer persoonlijk zijn. En dan zijn er de vragen waarvan zelfs wij het antwoord aan iemand anders moeten vragen.

Het maakt niet uit wat je vraag is:

Daarvoor zijn we hier!

Kijk voor het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen hier en misschien krijg je nog wat extra informatie tijdens het lezen. Als je nog andere vragen zou hebben, aarzel niet ons te contacteren via email.Kan ik de cursussen elke dag beginnen?

Ja. We bieden alle programma’s elke dag aan. De enige uitzondering is de cursus tot Instructeur, die begint op specifieke data (check het IDC-Programma hier).

Is het mogelijk mijn cursus te beginnen op dezelfde dag dat ik aankom?

Hangt af van je aankomsttijd. Naast de nachtferries (5:00u), komen er andere ferries aan rond 10:00u, maar ook rond 15:00u. Bekijk het programma van de afzonderlijke cursussen afhankelijk van de tijdsspanne die je hebt. Indien nodig, kunnen we aanpassingen maken zodat het past met uw persoonlijke noden.

FAQ – Veelgestelde vragen was last modified: December 2nd, 2018 by test french