Heb je al een certificaat? – Cursussen voor gevorderden

Blijven duiken!

Als gecertificeerde scuba duiker heb je de sensationele onderwaterwereld al kunnen ervaren, maar weet dat er meer te ontdekken valt.

Of je nu zoekt naar nieuwe duikavonturen, je duikvaardigheden wil verbeteren, of beiden tegelijkertijd, een volgende PADI duikcursus doen, helpt je vetrouwen en je zal meer duikbuddy’s kunnen ontmoeten.

Het aanbod van cursussen voor gevorderden is zeer breed en de keuze hangt af van jouw interesse.

Om u verder te laten duiken, hebben we een aantal opties voor jou:

PADI Advanced Open Water Duiker 
Er is een lange lijst van gespecialiseerde duiken om te proberen.
Identificatie van vissen, diep duiken, nachtduiken, wrakduiken, navigatie, zoeken & bergen, en er zijn er nog een twaaltal meer. Je doet 5 verschillende duiken onder toezicht van je PADI Instructeur. Geen tijd spenderen in het klaslokaal, gewoon veel duiken! De gekozen duiken worden naar de bijbehorende PADI Specialty Duiker cursus gecrediteerd. Zo is het gemakkelijker en goedkoper om nog een extra certificaat te behalen terwijl je hier bent.

Voor meer details, klik hier.

Weinig tijd? Probeer de PADI Adventure Duiker cursus, een onderdeel van de PADI Advanced Open Water Duiker cursus.Alt Text

PADI Rescue Diver & Emergency First Response (Reddingsduiker & EHBO)

Wil je meer zelfvertrouwen als je onder water bent? De driedaagse PADI Rescue Duiker cursus helpt je daarbij.
Het leert je ook hoe je een betere buddy kunt zijn. Tijdens de cursus leer je hoe je mogelijke problemen kunt ontdekken en hoe je snel kan reageren voordat het ernstige kwesties worden.
Je zal klaar zijn om iemand in nood te redden, maar je zal ook over de vaardigheden en het besef beschikken om problemen te voorkomen.
Voor velen is het behalen van het PADI Rescue Duiker certificaat het begin van een loopbaan in het duiken.

Voor meer details, klik hier.

Een vereiste is dat je in het bezit bent van een geldig EHBO certificaat (verkregen in de laatste 24 maanden) Als je er nog geen hebt, consulteer dan onze Emergency First Response (EFR) Cursus van 1 dag. Dit certificaat blijft ook van waarde eens je terug thuiskomt.

Voor meer details, klik hier.

Blijven Duiken Promotie

Als speciale promotie krijg je 10% korting op elke volgende Cursus na je eerste Cursus bij ons … check de details bij de checkout van de reservatie

LEER. DUIK. HEB PLEZIER… BIJ CRYSTAL.

Heb je al een certificaat? – Cursussen voor gevorderden was last modified: December 2nd, 2018 by test french