IDC Staff Instructor

We leren je de kunst van het begeleiden van de kandidaten in het verbeteren van hun demonstratie- en reddingsvaardigheden. Bij het succesvol afronden van de cursus kan je onafhankelijk de Assistant Instructor cursus geven en ook PADI Course Directors assisteren tijdens volledige IDC’s.

Dit is een waardevolle kwalificatie binnen de industrie. Je kan je inkomsten verhogen en hebt meer verscheidenheid in je job.

De IDC Staff Instructor rating is ook een belangrijke vereiste voor het behalen van de prestigieuze PADI Master Instructor rating.Wil je als MSDT je status in de industrie verhogen? Schrijf je in voor de IDC Staff Instructor cursus.

Het bijwonen van een volledig IDC leert je hoe je elke IDC kandidaat evalueert wat betreft Kennisontwikkelings-, Beschut Water en Open Water presentaties. Door samen te werken met Platinum PADI Course Director Matt Bolton, leren we je hoe je de prestaties van de kandidaten juist kan beoordelen en bekritiseren.Na een beoordeling van je kennis van de duiktheorie, je duikvaardigheden en je presentatietechnieken zal je deelnemen in deze sessies:

  • Ontwikkeling van Instructeurs. De standaarden, procedures en het curriculum
  • Hoe de PADI Assistant Instructor cursus te organiseren en uit te voeren
  • De psychologie van het evalueren, begeleiden en raadgeven
  • Kennisontwikkelingspresentaties en presentaties in beschut en open water evalueren

Inbegrepen materialen:

  • Evaluatiekaarten voor Beschut & Open Water

Accommodatie

We kunnen je een kamer reserveren bij Crystal met de Padi Staff Instructor Cursus of we kunnen je helpen bij het zoeken van een kamer weg van de duikschool.

Wil je professionals opleiden? Klik hieronder en reserveer je plaats.

IDC Staff Instructor was last modified: December 2nd, 2018 by test french