Naturalist Duiker

In deze cursus leer je vissen, andere dieren en planten te identificeren. Dan ga je nog een stap verder en bekijk je hoe ze interageren met elkaar en hun omgeving.

In de twee open water duiken leer je:

  • De belangrijkste groeperingen van onderwaterleven, hun interacties en feiten die sommige mythes zullen weerleggen
  • De rol van waterplanten, de voedselketen en roofdier/prooi relaties
  • Op een verantwoorde manier om te gaan met onderwaterleven
  • Als een onderwaterbioloog te kijken naar organismen en hun rol in het milieu

Bij duiken gaat het om wat je ziet onder de oppervlakte. Wanneer je je onderdompelt in de zee, kom je in een wereld van fascinerende schepsels, planten en landschappen.

Het bewonderen van de schoonheid onder de golven is één ding, het apprecieren van hoe het allemaal werkt, is een heel ander en complexer ding. Dit begrijpen, zal je duikervaringen op vele manieren vereiken.

Hoe meer je het marine leven begrijpt, hoe meer je ervan zal kunnen genieten tijdens je duiken. Ga verder dan af en toe een vis herkennen en doe het PADI Underwater Naturalist (onderwaterbiologie) Duikprogramma.

Terwijl je rondkijkt, wordt gedrag dat je voordien negeerde, plots interessant. Het is zoals duiken in je eigen natuurdocumentaire.

Als je een passioneel duiker bent, is het normaal dat je begaan bent met het behoud van de oceanen en de Underwater Naturalist cursus is een goede stap in de richting van beschermer van de natuur. De kennis die je opdoet in deze cursus blijft je bij voor je leven.

Vereisten voor de Underwater Naturalist Duikcursus:

  • PADI (Junior) Open Water Duiker (of equivalent certificaat, stuur ons een Email) of reserveer met de PADI Open Water Cursus
  • Minimum Leeftijd: 10 Jaar.
  • Je moet gedoken hebben in de laatste 6 maanden (logboek) – of als het langer dan 6 maanden geleden is, doe de PADI Scuba Review eerst (1/2 Dag extra).

Duur van de cursus: 1 Dag

Cursusprijs: 5.000 Thai Baht – 2 Dives.

Wil je je leven veranderen? Klik hieronder en reserveer je plaats.

Naturalist Duiker was last modified: December 2nd, 2018 by test french