Onze boten


Onze boten, waarvan de 3 belangrijkste allemaal zijn uitgerust met toilet, een droog platform voor uw bezittingen, evenals versnaperingen aan boord. 100% zuurstof, EHBO en wisselstukken voor materiaal zijn ook altijd aan boord. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat iedere duiker aan boord is bij het verlaten van de duikstek, we doen er alles aan om van uw duiken met ons een veilige en comfortabele ervaring te maken.

Naast onze boten, bieden wij ook speedboot trips aan voor kleine groepen duikers en snorkelaars. Voor meer details en prijzen kan u terecht bij de receptie van het resort of stuur ons een email.De boten bij Crystal Dive komen tegemoet aan de behoeften van al onze duikers. Of u nu duikt op een lokale duiktrip rond het eiland, of op een van onze dagtochten naar het beroemde Sail Rock, onze twee belangrijkste duikboten zijn het ideale “lanceerplatform!”.
Al onze boten liggen aangemeerd net buiten Crystal aan onze eigen pier. Dus geen taxi’s of kleine bootjes nodig en ze staan altijd meteen ter beschikking.Perfect voor Speciale Trips.

Wij bieden een verscheidenheid aan boottochten met gidsen aan, zo kunt u ontspannen in alle comfort en veiligheid.

Als u de Wrak Specialiteit cursus wil voltooien, sturen we ook een aparte boot in de namiddag, zodat je de duiken niet vanaf een longtail moet doen en kunt genieten van een aangenaam en relax oppervlakte-interval.

Met een minimum aantal deelnemers, wanneer u reserveert, krijgt u de boottocht die bij u past.

LEER. DUIK. HEB PLEZIER … BIJ CRYSTAL.

Onze boten was last modified: December 2nd, 2018 by test french