PADI Scuba Review


Elke gecertificeerde duiker die een opfrissing nodig heeft, of een beoordeling moet doen voor het starten van een voortgezette opleiding of voor een upgrade van Junior duiker, kan een Scuba Review doen.

De PADI Scuba Review is ook goed voor niet-gecertificeerde duikers met een doorverwijzingsformulier die hun opleiding zullen afronden of voor PADI Scuba Duikers die hun Open Water Duiker certificaat willen halen.

Eens je deze cursus van een halve dag hebt afgerond, kan je met een gerust hart van je plezierduiken of voortgezette opleiding genieten, wetende dat je kennis en vaardigheden up to date zijn. Alles zal terug vers in het geheugen zitten, net alsof je pas je vorige cursus hebt afgerond.


Heb je recent niet meer gedoken? …
Vaardigheden een beetje roestig? …

De PADI Scuba Review is dan het programma dat je nodig hebt om je kennis en vaardigheden op te frissen.

Onze PADI Divemasters nemen je mee in het water om plezier te hebben en je terug comfortabel te laten voelen.

Het is snel, gemakkelijk en een goede manier om je voor te bereiden op je volgende PADI cursus of je volgend duikavontuur.Eens je vaardigheden en kennis zijn opgefrist, waarom niet een aantal Plezierduiken met ons doen?

Wil je liever de volgende stap nemen in je duikavonturen en een volgend certificaat behalen, bekijk dan onze Cursussen voor gevorderden en Specialiteiten.

GA ECO! – Denk je hetzelfde, kijk dan naar onze inspanningen om de onderwaterwereld te beschermen en neem deel in een van onze Eco Duiken & Cursussen terwijl je hier bent. Het kan bijvoorbeeld een strand- of duikplek schoonmaak zijn. Je beschermt de koraalriffen en leert tegelijkertijd.Kortingen:

  • Na je Scuba Review krijg je bij ons het goedkoopste tarief voor je plezierduiken – namelijk 800 Baht/Duik
  • elke duiker met zijn eigen uitrusting, inclusief trimvest en ademautomaat, komt in aanmerking voor 15% korting op de duiktarieven.
  • 10% korting op voortgezette opleidingen (exclusief Pro-Level Cursussen) voor iedereen die een Scuba Review bij ons gedaan heeft!

In een snelle herziening van de theorie behandel je belangrijke veiligheidsregels, duikplanning en hoe om te gaan met problemen.

Of je nu de tabellen geleerd hebt of elektronische planners of duikcomputers gebruikt hebt, we helpen je om je geheugen op te frissen over de regels van veilig duiken.

Met onze Divemaster zal je oefenen hoe je je uitrusting moet opstellen en hoe je met je buddy een veiligheidscheck doet voor het duiken.

In het water zal je 20 duikvaardigheden herzien met speciale aandacht voor een goede controle van je drijfvermogen, dit zal je helpen in je duikactiviteiten hier en in de toekomst.


Voorwaarden:

  • gecertificeerde (Junior-) Duiker, 10 jaar of ouder

OF

  • beginner met doorverwijzing die zijn skills in beschut water moet opfrissen vooraleer de Open Water duiken te doen

Accommodatie

We kunnen je accommodatie aanbieden aan gereduceerd tarief voor de dagen dat je duikt.

Reserveer je echter ook een cursus voortgezette opleiding, dan kom je in aanmerking voor tegen kortingstarief geprijsde nachten in een kamer met ventilator. Bekijk onze accommodatie pagina voor alle details en kies een optie bij de checkout van de reservatie.

Klik hier voor details.

PADI Scuba Review was last modified: November 19th, 2019 by test french