Plezierduiken


Met een maximum van 4 duikers per Divemaster zorgen we voor een ontspannen en persoonlijke ervaring. Ons team kent de lokale duikplekken & het onderwaterleven zeer goed.

Al ons personeel is opgeleid als Oxygen Provider & in EHBO en Crystal Dive is lid van het ‘SSS Recompression Network’. Veiligheid is onze prioriteit en zo kan je met een gerust hart duiken.

Onze duiktrips vertrekken ‘s ochtends voor 2 duiken en in de namiddag voor 2 duiken. We bezoeken de beste duikplekken in de Golf van Thailand en elke 2 dagen organiseren we ook een nachtduik.

Heb je een certificaat? Wil je een aantal memorabele duiken doen? Bij Crystal Dive hebben we alles om aan je verwachtingen te voldoen.

Dagelijkse trips voor plezierduiken, zowel voor- als namiddag of beide, alsook geregelde nachtduiken staan op het programma.

Ons Divemaster team bestaat uit meertalige en zeer ervaren PADI Divemasters, Assistant Instructeurs & Instructeurs.

Al ons personeel kan duikers meenemen op Nitrox, dieper dan 30m of binnenin wrakken, in het geval dat u dat certificaat heeft.


Vereisten:
Naast houder zijn van een duikcertificaat, hebben we ook een bewijs nodig dat je gedoken hebt in de laatste 6 maanden. Breng dus je logboek en certificaat mee.

Voor zij die geen bewijs hebben of hun vaardigheden moeten opfrissen, bieden we de PADI Scuba Review aan. Dit programma van een halve dag is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden op te frissen vooraleer ons te vervoegen op de boot voor je plezierduiken.

Meer info over de Scuba Review hier.

We bieden ook dagtrips aan naar het beroemde “Sail Rock”, op regelmatige basis alsook op verzoek.

Check onze speciale tochten bij aankomst, waar we je een combinatie van de beste plekken (Chumphon, Southwest, Shark Island, Green Rock, etc.) aanbieden op tijdstippen waar er geen andere duikers te bespeuren zijn.

Voor zij die nieuwe uitdagingen zoeken, bekijk onze Cursussen voor gevorderden en Specialiteiten. We bieden ook veel programma’s aan ter bescherming van de onderwaterwereld. Wil je daar meer over weten, ga naar Eco Duiken & Cursussen.


Prijzen: (inclusief duikuitrusting met computer, gids, boottocht & versnaperingen aan boord)

1-5 Duiken:
6-9 Duiken:
10+ Duiken:

1,000 Baht
900 Baht/Duik
800 Baht/Duik

Kortingen:

  • Klanten die een cursus of Scuba Review bij ons doen, komen in aanmerking voor de goedkoopste prijs van 800 Baht/Duik voor hun plezierduiken
  • Elke klant die zijn eigen duikuitrusting heeft, inclusief trimvest en ademautomaat, komen in aanmerking voor 15% korting op de prijzen van de duiken.

Accommodatie

We kunnen u accommodatie aanbieden aan een kortingstarief tijdens de dagen dat u duikt.

Als je extra cursussen reserveert, kunnen we je zelfs nog grotere kortingen toekennen op accommodatie. Kijk naar onze Accommodatie pagina voor meer info en maak een keuze bij het afronden van de reservatie.

Klik hier voor de details.

Klik Hier….Reserveer Nu!

Plezierduiken was last modified: December 2nd, 2018 by test french