Professionele Cursussen


Leid een droomleven – Ga Professioneel!

Of je nu een beginner bent of een ervaren duiker, en een nieuwe uitdaging zoekt of een carrière in de duikindustrie, wij hebben een ongelooflijk aanbod van professionele cursussen bij Crystal Dive.

Als een PADI 5 Sterren “Career Development Center”, één van de slechts 6 in Thailand, geven we jou een eersteklasse professionele opleiding met alle extra’s die je verwacht van een 5 Sterren Duikcentrum.

Ons “Go Pro” team wordt geleid door de bekroonde Platinum Course Director, Matt Bolton.

De weg naar jouw Professionele Carrière …

Nieuweling in het duiken? …
Voor degenen die nog geen gecertificeerde duiker zijn of ergens tussen Open Water en Reddingsduiker zitten, bekijk dan onze “Diving Lifestyle” paketten.

In een paar weken of maanden (afhankelijk van jou & en je tijdsspanne) transformeren we je passie in een beroep met onze professionele cursussen.

Voor meer details, klik hier.
Professionele Voortgezette Opleidingen

Ben je al een PADI PRO, bijvoorbeeld Divemaster, Assistant Instructor of OWSI, bieden we een heel gamma aan van Professionele Cursussen.

Je kan een carrière starten in lesgeven met de PADI Instructor Development Course (IDC). Of je kan meer ervaring opdoen & jezelf specialiseren als je al Instructeur bent met het MSDT Programma . Of je kan andere Instructeurs beginnen opleiden met de Staff Instructor Cursus … De mogelijkheden zijn er!

Check ook onze “Diving Lifestyle” Paketten, als je nog geen PRO bent! …

LEER. DUIK. HEB PLEZIER…. BIJ CRYSTAL.

Professionele Cursussen was last modified: December 2nd, 2018 by test french